JAVA E ARSIMIMIT ZVICERIAN

Vetëm në datat 16 deri 20 Janar, Integral ofron 20% zbritje ekskluzive për 6 programe të ndryshme gjuhësore në Zvicër.

Përse studime në Zvicër?

Përveç të qenurit vendi i çokollatës, orëve dhe bankave, Zvicra është e njohur për standardet e saj të larta, dhe arsimimi nuk përbën përjashtim. 

Zvicra ka dhënë gjithnjë vlera të larta në ofrimin e arsimit me cilësi të mirë dhe krenohet me mundësitë e shumta të arsimit të lartë. Ajo është një prej investitorëve kryesorë botëror në fushën e arsimit. Nëse ju vendosni të zgjidhni Zvicrën si destinacion për studimet tuaja jashtë vendit, mund të jeni të sigurt për profesionalizmin e klasin e lartë të trajnimit dhe edukimit që do të ofrohet për ju. Praktikisht programet e studimit në të gjitha institucionet jashtë vendit janë të përcaktuara mjaft mirë dhe në to janë punësuar mësues të cilët janë shumë të aftë në punën e tyre. Zvicra renditet ndër vendet e para në fushën e arsimimit, veçanërisht në shkencë dhe teknologji. Programet shoqërohen me aktivitete të shumta edukative që ofrojnë argëtim dhe mundësojnë shkëputje nga kurrikula e ngarkuar akademike. 

Gjatë pushimeve në Zvicër, ju mund të zgjidhni të mësoni gjuhët Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht dhe Italisht. Fëmijët tuaj mund të përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore pranë liqenit të Gjenevës, në Alpet mbresëlënëse Zvicerane ose Lugano: qytet kozmopolit me bukuri historike. 

Rezervo kampin tënd veror të rradhës në Zvicër me 20% zbritje. Kjo ofertë është e vlefshme vetëm gjatë Javës së Arsimimit Zvicerian tek Integral. 

Shikoni se si fëmija juaj mund të kalojë një verë të paharrueshme në Zvicër

Rr. Abdyl Frasheri, Pall.9, Shkalla 1, Kati 3, Ap. 5 Tirana, Albania 

Phone: +355 422 52 065 

Cell: +355 69 40 40 401; +355 66 40 40 701 

E-mail: arben@integral.al; cimi@integral.al 


www.integral.al